930 x122 grota rece

jandarmi

În zonele aglomerate din Piteşti şi judeţ vor fi şi poliţişti în civil

Forţele M.A.I. din judeţul Argeş anunţă „planul” în perioada sărbătorilor pascale, plan care include şi prezenţa poliţiştilor în civil, în zonele aglomerate din Piteşti şi judeţ.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Poliţiştii, jandarmii şi pompierii argeşeni sunt la datorie în zonele unde se aşteaptă o prezenţă numeroasă, cum ar fi bisericile, dar şi pieţele sau marile centre comerciale. Vor fi şi poliţişti în civil pregătiţi să intervină în cazul unor eventuale incidente, cunoscut fiind faptul că hoţii, precum şi alte persoane cu comportament antisocial „operează” în perioada sărbătorilor.

 

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

 

„Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi pe drumurile din judeţ, atât în interiorul localităţilor, cât şi în afara acestora. În pieţe şi centre comerciale vor acţiona poliţişti şi jandarmi, precum şi poliţişti în civil”, a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş.

„Jandarmii argeşeni, alături de poliţişti, se vor afla la datorie în acest sfârşit de săptămână pentru a asigura măsurile de ordine publică la lăcaşurile de cult, precum şi în zonele aglomerate cum ar fi pieţe, târguri, centre comerciale. De asemenea, jandarmii montani de la posturile Arefu şi Rucăr se vor afla pe traseele turistice pentru a fi în sprijinul celor care iubesc muntele”, precizează Flavius Tănase, purtător de cuvânt în cadrul IJJ Argeş.

„Pompierii argeşeni execută controale în teritoriu pentru respectarea măsurilor de securitate la incendiu la lăcaşurile de cult. Vor fi întăriri şi pe parcursul manifestărilor religioase”, anunţă lt. Ionuţ Tunaru, purtător de cuvânt în cadrul ISU Argeş.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90