930 x122 grota rece

decedată

ISU Argeş: Case cuprinse de flăcări, două persoane au murit!

ISU Argeş: Case cuprinse de flăcări, persoane surprinse în interior. O femeie a murit.

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

La puțin timp după ora 02.30, pompierii au fost alertați cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Argeșelu. În scurt timp au plecat spre locul indicat o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești și de la Detașamentul de Pompieri Mioveni încă o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

La fața locului, ardeau bunuri dintr-o camera a locuinței, iar un bărbat de 52 de ani a avut nevoie de primul ajutor și transportat la spital, deoarece prezenta arsuri de gradele 1 și 2 la un membru superior și la ambele membre inferioare.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Pacientul a fost preluat de către echipajul SMURD, iar incendiul a fost lichidat cu operativitate, nefiind nevoie de intervenția celei de a doua autospeciale de stingere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea necorespunzătoare a substanțelor combustibile la aprinderea focului în sistemul de încălzire (sobă).

ISU Argeş, intervenţie în Olt (VIDEO)

 

 

Aproape de ora cinci, în această dimineață, pompieri de la Garda de Intervenție Vedea și cei de la Secția Scornicești au fost solicitați să intervină în localitatea Topana, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință.

Primul echipaj ajuns la fața locului a constat că ardea în zona acoperișului și în interiorul casei, iar în interior exista probabilitatea să se afle două persoane.

În vederea pătrunderii în interiorul casei s-a lucrat la evacuarea fumului și la localizarea și lichidarea incendiului, iar în momentul în care pompierii au pătruns, au identificat două victime, bărbat și femeie cu vârstele de 63 și respectiv 85 de ani, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

Propagarea flăcărilor la alte vecinătăți a fost împiedicată, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este coșul de fum deteriorat.

Forțele și mijloacele de intervenție alocate: un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la ISU Argeș și un echipaj cu o autospecială autospecială de stingere cu apă și spumă, alături de un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la ISU Olt.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3