930×122 CAPRA 5

autostrada

Noi imagini spectaculoase de pe șantierul autostrăzii Pitești – Sibiu!

Noi imagini spectaculoase de pe șantierul autostrăzii Pitești – Sibiu!

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Imagini cu lotul doi al Autostrăzii Sibiu – Pitești au fost filmate cu o dronă și postate pe YouTube, anunță ziare.com.

În clipuri se văd drumurile de acces ce străbat munții între județele Sibiu și Vâlcea.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Lotul 2 începe de la Boița – Sibiu și se finalizează la Cornetu, în județul Vâlcea.

„Am aruncat un ochi și pe lotul 2 acolo unde încet, încet cei de la Mapa încep să-și pregătească terenul pentru primavara viitoare, momentan se lucrează la completarea forajelor dar și la executarea unor drumuri de acces în zonele forestiere ce vor trebui defrisate.

Acțiunile acestea sunt dispuse atât la Boita cât și la Racovița în capătul celălalt al lotului”, scrie cel care a filmat totul.

Cât despre lotul 1, a început să se toarne asfaltul.

„A fost începută asternerea primului strat de asfalt pe calea Boița.

Se lucra susținut în ambele capete ale viaductul. Dacă la capătul dinspre Boita a fost așternut încă un nou strat de asfalt în capătul dinspre Talmaciu se lucra susținut la umplerea și compactarea terasamentului din capătul culeii, dar mai bine vă las pe dumneavoastră să vedeți ce și cum merg lucrurile”, mai scrie cel care a postat clipurile.

Cele mai lungi, mai scumpe și mai complexe tronsoane din Autostrada A1 Sibiu – Pitești vor străbate Vâlcea prin zona montană la o distanță apreciabilă față de capitala județului.

Din acest motiv s-a decis ca Râmnicu Vâlcea să fie legat de A1 TransCarpați printr-un drum expres care se va conecta de autostrada A1 la Tigveni, în Argeș.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3