Donaris 930 x 122

cadavru

Pitești. Descoperire șocantă, în Prundu!

Pitești. Descoperire șocantă, în Prundu!

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Update: Poliția Argeș transmite:

„În seara zilei de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați în mod direct de către o persoană despre faptul că ar fi observat într-un canal betonat o persoană decedată.

Citiți și: Exclusiv/Pitești. Noapte agitată: Poliția a intervenit într-un club din Centru

La locația indicată, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind solicitat sprijinul pompierilor argeșeni pentru scoaterea trupului neînsuflețit.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, care au stabilit că persoana în cauză este un bărbat de 59 de ani.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei în cauză”.

Știrea inițială: Echipaje de la Poliție și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș intervin la această oră în cartierul Prundu din Pitești.

Cadavrul unui  bărbat ar fi fost găsit într-un canal aflat pe o stradă din zonă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA