Donaris 930 x 122

politisti

Poliţiştii şi alte cadre MAI protestează în faţa Prefecturii Argeş

Poliţiştii şi alte cadre MAI protestează în faţa Prefecturii Argeş. La această oră este în derulare un protest al cadrelor din Ministerul Afacerilor Interne (VIDEO).

Citiți și: Șofer de TIR amendat cu 4.000 de lei în Pitești

 

 

Citiți și: Pitești: Botez încheiat devreme de polițiști. Toți invitații au fost amendați

În Piaţa Vasile Milea din Piteşti s-au adunat zeci de salariaţi care solicită creșterea veniturilor lucrătorilor, justiție socială și politici publice echilibrate, în interesul cetățenilor, adoptate pe baza unui dialog social real.

 

 

Acțiunile confederației Cartel ALFA au debutat pe data de 14 ianuarie la Baia Mare, prin plecarea Caravanei Drepturilor Sociale spre București, către principalele instituții ale statului. În această perioadă au avut loc proteste în peste  20 de orașe din România, (Baia Mare, Zalău, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești, Constanța, Piatra Neamț, Botoșani, Iași, Galați, Buzău, Sibiu, Craiova, Pitești, Târgoviște, Drobeta Turnu Severin, Arad, Timișoara, Târgu Jiu), precum și la principalele instituții publice din Capitală: Administrația Prezidențială, Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Muncii și Protecției Sociale și sediul partidelor de guvernare.

„Milităm pentru: un salariu minim decent, pensii echitabile, servicii publice de calitate, deblocarea negocierii colective, taxare justă, aplicarea corectă a legislației! Motivațiile acțiunii sunt detaliate în scrisoarea transmisă către partidele de guvernare”, spun reprezentanţii sindicatului Cartel ALFA.

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • privatizatu spune:

    Sa se duca la munca, asa cum fac toti ceilalti fraieri romani. Numai ei sunt jmecherii mai presus de lege si mai egali ca ceilalti. Nu le convine munca la stat? Sa treaca in domeniu privat, sa vedem daca mai ies la pensie la 47 de ani si daca-i mai apara legea ultrajului.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441