NOR CURIER 930X122

politisti

Poliţiştii şi alte cadre MAI protestează în faţa Prefecturii Argeş

Poliţiştii şi alte cadre MAI protestează în faţa Prefecturii Argeş. La această oră este în derulare un protest al cadrelor din Ministerul Afacerilor Interne (VIDEO).

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

 

 

Citiți și: Schimbare importantă în caz de accident rutier!

În Piaţa Vasile Milea din Piteşti s-au adunat zeci de salariaţi care solicită creșterea veniturilor lucrătorilor, justiție socială și politici publice echilibrate, în interesul cetățenilor, adoptate pe baza unui dialog social real.

 

 

Acțiunile confederației Cartel ALFA au debutat pe data de 14 ianuarie la Baia Mare, prin plecarea Caravanei Drepturilor Sociale spre București, către principalele instituții ale statului. În această perioadă au avut loc proteste în peste  20 de orașe din România, (Baia Mare, Zalău, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești, Constanța, Piatra Neamț, Botoșani, Iași, Galați, Buzău, Sibiu, Craiova, Pitești, Târgoviște, Drobeta Turnu Severin, Arad, Timișoara, Târgu Jiu), precum și la principalele instituții publice din Capitală: Administrația Prezidențială, Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Muncii și Protecției Sociale și sediul partidelor de guvernare.

„Milităm pentru: un salariu minim decent, pensii echitabile, servicii publice de calitate, deblocarea negocierii colective, taxare justă, aplicarea corectă a legislației! Motivațiile acțiunii sunt detaliate în scrisoarea transmisă către partidele de guvernare”, spun reprezentanţii sindicatului Cartel ALFA.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • privatizatu spune:

    Sa se duca la munca, asa cum fac toti ceilalti fraieri romani. Numai ei sunt jmecherii mai presus de lege si mai egali ca ceilalti. Nu le convine munca la stat? Sa treaca in domeniu privat, sa vedem daca mai ies la pensie la 47 de ani si daca-i mai apara legea ultrajului.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90