NOR CURIER 930X122

accident

Video: Şoferul turc a greşit traiectoria de deplasare

Şoferul turc a greşit traiectoria de deplasare. În cursul nopții trecute, în jurul orei 04.00, polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Cotmeana, a avut loc un eveniment rutier.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș. Aceştia au stabilit că, un bărbat de 52 de ani, cetățean turc, care conducea un ansamblu auto pe DN 7, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în decor, pe partea dreaptă a drumului.

 

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

 

 

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a șoferului autotrenului, care a fost transportat la spital.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Baltat Gheorghe spune:

    S-a intocmit dosar penal soferului pentru ca s-a autoaccidentat,…….,!?!?!?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3