930 x122 grota rece

tir rasturnat

VIDEO/UPDATE: UN TIR PLIN CU PORCI S-A RĂSTURNAT LA IEŞIREA DIN PITEŞTI

UPDATE 10.30: „Glisierele au fost îndepărtate. La faţa locului a sosit și o autospeciala destinată tractării camioanelor. Va sosi și o macara pentru repunerea pe roţi a TIR-ului”, transmite ISU Argeş.

Citiți și: Un camion s-a răsturnat pe cel mai periculos drum!

UPDATE: Fix în aceeaşi zonă, în urmă cu aproximativ patru ani, un alt TIR care transporta porci s-a răsturnat în afara carosabilului (detalii, AICI)

În această dimineaţă, un TIR care transporta animale s-a răsturnat la ieşirea din Piteşti (intrarea pe A1), aproape de zona Metro. Pompierii ISU Argeş au intervenit şi au constatat că autotrenul transporta porci.

Citiți și: Tragedie pe Autostradă: un om a murit! Traficul este paralizat!

 

 

„Ar fi vorba despre aproximativ 200 de porci care sunt blocați în remorca tirului. Posibil ca unii dintre ei sa fie morți. Pompierii încearcă sa repună TIR-ul pe roţi cu ajutorul unei macarale și să deblocheze ușile remorcii pentru a putea muta animalele.”, anunţă ISU Argeş.

 

 

La locul evenimentului acţionează o autospeciala cu modul de descarcerare (grea). Au mai sosit o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulantă SMURD de prim ajutor.

„Nu sunt victime umane. Autotrenul este răsturnat in afara părții carosabile”, a mai precizat ISU Argeş.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90