Donaris 930 x 122

incendiu

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU LA UN MAGAZIN ALIMENTAR

(UPDATE ORA 18:30): Au ars bunurile din interior și construcția pe aproximativ 300 de mp. Incendiul se manifesta violent când au ajuns pompierii.

Citiți și: Video – Gospodărie din Argeș, cuprinsă de flăcări. Cauza – un scurtcircuit

Flăcările ar fi izbucnit din cauza efectului termic produs de un coș sau un burlan de fum amplasat necorespunzător față de diverse elemente combustibile.

Intervenția a durat aproximativ 3 ore. Proprietarul avea asigurare pentru magazin, potrivit ISU Argeș.

Citiți și: Angajări la ISU Argeș: 21 de posturi scoase la concurs

(UPDATE ORA 15:30): Inspectoratul pentru Situații de Urgență ne transmite imagini filmate spre sfârșitul intervenției. Cauza incendiului urmează să fie stabilită.

(UPDATE ORA 14): Incendiu la un magazin alimentar. Incendiul, care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 300 de mp, a fost localizat. Nu sunt răniți. Două persoane aflate în magazin în momentul izbucnirii incendiului au ieșit afară la timp. 

La fața locului a ajuns și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Un incendiu a izbucnit la un magazin alimentar din zona centrală a comunei Sălătrucu, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere cu apă și spumă. (Sursă video: ISU Argeș)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441