EcoMoto 930×122

incendiu

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU LA UN MAGAZIN ALIMENTAR

(UPDATE ORA 18:30): Au ars bunurile din interior și construcția pe aproximativ 300 de mp. Incendiul se manifesta violent când au ajuns pompierii.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Flăcările ar fi izbucnit din cauza efectului termic produs de un coș sau un burlan de fum amplasat necorespunzător față de diverse elemente combustibile.

Intervenția a durat aproximativ 3 ore. Proprietarul avea asigurare pentru magazin, potrivit ISU Argeș.

Citiți și: Oficial. De la ce a izbucnit incendiul de la DSVSA

(UPDATE ORA 15:30): Inspectoratul pentru Situații de Urgență ne transmite imagini filmate spre sfârșitul intervenției. Cauza incendiului urmează să fie stabilită.

(UPDATE ORA 14): Incendiu la un magazin alimentar. Incendiul, care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 300 de mp, a fost localizat. Nu sunt răniți. Două persoane aflate în magazin în momentul izbucnirii incendiului au ieșit afară la timp. 

La fața locului a ajuns și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Un incendiu a izbucnit la un magazin alimentar din zona centrală a comunei Sălătrucu, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere cu apă și spumă. (Sursă video: ISU Argeș)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90