NOR CURIER 930X122

incendiu auto

Update: O mașină a ars ca o torță lângă Dedeman Piteşti. S-a deschis dosar pentru distrugere

O mașină a ars ca o torță lângă Dedeman.

Citiți și: Autoutilitară în flăcări!

UPDATE ORA 10.35: „Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, conform art. 253 din Codul Penal.

Totodată, precizăm că în seara zilei de sâmbătă, 02 aprilie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au protocolat un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale, în care a fost implicat și autoturismul în cauză, care se afla parcat, și alte două autoturisme aflate în mișcare.

Citiți și: Pitești. A luat foc lângă Jerry`s Pizza

Din verificările efectuate de polițiștii rutieri, s-a stabilit că tamponarea s-a produs ca urmare a neasigurării la schimbarea direcției de deplasare, manevră în urma căreia un tânăr de 20 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe bld. Nicolae Bălcescu din municipiul Pitești, din direcția Centru spre Bascov, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa în aceeași direcție, iar în urma coliziunii, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu autoturismul parcat regulamentar, aflat în partea dreaptă a sensului său de deplasare. Ca urmare a impactului, autoturismul parcat a fost lovit în partea spate și mutat din poziția iniţială”, precizează IPJ Argeş.

 

 

Update, ora 08.16, ISU Argeș transmite:

Pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit în municipiul Pitești pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism care era parcat. 

Nu au fost victime, în urma incidentului s-au înregistrat doar pagube materiale. Autoturismul a fost degradat în proporție de aproximativ 70% în urma incendiului. 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

 

 

Știrea inițială, ora 07.19

În această dimineață un autoturism a ars complet pe trotuarul de lângă magazinul Dedeman din Pitești, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

 

 

La fața locului au intervenit pompierii, dar focul ardea pe o suprafață extinsă. Deocamdată nu se cunosc cauzele incendiului.

Sursă video: Facebook Info Trafic Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3