NOR CURIER 930X122

masini zgariate in trivale

Update/Video: Maşini zgâriate în Trivale. O femeie se ocupa cu aşa ceva

UPDATE 24 Martie, ora 12:15: S-a dovedit că filmarea este reală, iar persoana surprinsă pe camere a zgâriat mai multe maşini. Am aflat că este vorba despre o femeie cu afecţiuni psihice. Aceasta a fost identificată de autorităţi şi internată într-o unitate medicală de specialitate. Ar fi autoarea mai multor scrijelituri pe maşini, însă proprietarii nu au depus reclamaţie la Poliţie.

Citiți și: UPDATE/FOTO: PESTE 20 DE MAŞINI ZGÂRIATE INTENŢIONAT ÎN TRIVALE

 

 

„Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Piteşti s-au autosesizat și au efectuat verificări, după ce mai multe imagini care surprind o persoană în timp ce zgâria diverse autoturisme parcate în zone diferite din Pitești, au fost postate în mediul online.

În urma activităților desfășurate, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au identificat persoana care apare în imagini, femeie de 47 de ani, din Pitești, care a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Menționăm faptul că, până la această oră, la nivelul Poliției Municipiului Pitești, nu au fost depuse plângeri de către persoanele vătămate”, a transmis IPJ Argeş.

Ştirea iniţială – 23 martie, ora 20:43

Un videoclip controversat a ajuns pe adresa redacţiei ePiteşti, proprietarul filmării nedorind să-şi dezvăluie identitatea.

„Maşini zgâriate de un individ pe strada Trivale”, este mesajul care însoţeşte imaginile video. Filmarea ar fi fost făcută astăzi, automatizat, de un aparat de supraveghere montat la o casă.

Cu adevărat bizar este faptul că materialul video pare a fi manipulat. Se poate observa, la o privire mai atentă, cum anumite porţiuni lipsesc de pe înregistrare în momente cheie, exact când persoana indicată ar zgâria (sau nu) maşina Audi.

O altă întrebare: de ce respectivul nu a făcut reclamaţie la Poliţie? La momentul redactării acestui text, nu există o sesizare către organele abilitate să soluţioneze acest caz.

Cert este că vorbele circulă, iar piteştenii din zona cu pricina sunt îngrijoraţi că ar putea exista totuşi un individ cu rele intenţii care să le „aranjeze” maşinile.

Vom reveni!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90