Donaris 930 x 122

accident

(VIDEO) ACCIDENT PE AUTOSTRADĂ. BĂRBAT ÎNCARCERAT

UPDATE 2: Deși inițial s-a anunțat că în accident au fost implicate un TIR și un autoturism, ISU Argeș vine cu următoarea precizare: ”A fost vorba despre un autoturism care a intrat în glisieră.”

Citiți și: UPDATE: ACCIDENT ÎN ALBOTA. TRIMISĂ DESCARCERAREA

UPDATE 1: Victima, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a fost descarcerată și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Potrivit Mădălinei Epure, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, victima era conștientă, dar confuză, și avea politraumatisme. 

Momentan, nu se cunoaște cauza producerii accidentului. Polițiștii vor stabili circumstanțele în care a avut loc evenimentul rutier. 

Citiți și: DESCARCERARE ȘI PRIM-AJUTOR ÎN ARGEȘ

Accident pe autostradă. Persoană încarcerată. Un grav accident de circulație, în care au fost implicate un TIR și un autoturism, s-a produs în urmă cu puțin timp pe A1 Pitești – București.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, accidentul a avut loc la km 109, pe sensul de mers spre Capitală. O persoană este încarcerată.

La fața locului intervin o autospecială cu apă și spumă, un echipaj cu modul de descarcerare și un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte și imagini de la locul accidentului.

Jupiter 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066