930×122 CAPRA 5

computer tomograf

(VIDEO) APARATURĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE LA NOUL SPITAL DIN MIOVENI

Aparatură de ultimă generație la noul spital din Mioveni. Primăria Mioveni a dat publicității noi imagini de pe șantierul viitorului nou spital al orașului.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Primarul Ion Georgescu a informat recent că viitorul nou spital din Mioveni ar urma să fie gata în vara anului viitor: ”Unul dintre planurile pentru 2019 este ca Spitalul Orășenesc Mioveni să fie pus în funcțiune în iulie-august”.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Amintim că administrația locală a Mioveniului a primit sprijin și din partea Guvernului, care în această lună a alocat din fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Executivului 18.000.000 de lei (peste 3.800.000 de euro) pentru finalizarea lucrărilor la viitorul nou spital.

Precizăm că în vara acestui an, prin programul guvernamental PNDL II, Guvernul a mai alocat pentru acest spital 93.678.000 de lei, echivalentul a 20.000.000 de euro.

Spitalul va avea şase etaje, cu următoarele secţii: maternitate şi neonatologie; ginecologie şi pediatrie; neurologie; medicină internă; chirurgie; cardiologie; respectiv secția bloc operator şi spaţii auxiliare şi birouri.

Va avea 177 de paturi şi aparatură medicală performantă: computer tomograf, echipament de Rezonanţă Magnetică Nucleară (RMN), angiograf și echipament radiologie (RX).

Viitorul nou spital va deservi o comunitate de aproximativ 70.000 de oameni, iar valoarea totală a investiției se ridică la circa 68.000.000 de euro, conform Primăriei Mioveni.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90