Comdata 930 x 122

budeasa

(VIDEO) AȘA DA! GRĂDINIȚĂ MODERNĂ, INAUGURATĂ ÎN BUDEASA

Grădiniță modernă, inaugurată în Budeasa. În Budeasa a fost astăzi un dublu eveniment: festivitatea de început de nou an școlar și inaugurarea Grădiniței cu Programul Prelungit ”Dumbrava cu ștrumfi”. Este prima grădiniță de acest gen din comună.

Citiți și: INVESTIȚIE MAJORĂ ÎN BUDEASA

Potrivit primarului Nicolae Mihail Rachieru (foto), la această grădiniță s-au înscris deja 20 de copii. Preșcolarii au aici parte de toate facilitățile oferite de o grădiniță cu program prelungit din mediul urban. Investiția s-a ridicat la aproximativ 550.000 de lei, bani de la bugetul local și județean.

Primarul Rachieru a tăiat panglica inaugurală.

Citiți și: COMUNA ARGEȘEANĂ CARE OFERĂ CONDIȚII CA LA ORAȘ

”Astăzi am avut două momente deosebite în comuna Budeasa. În primul rând, începerea noului an școlar, ocazie cu care le urez tuturor elevilor mult succes, să obțină rezultate deosebite, iar cadrelor didactice, reușite alături de copii! Al doilea motiv este inaugurarea Grădiniței cu Program Prelungit, un nou concept în Budeasa. Ne-am dorit acest lucru pentru a ne păstra copiii în comună.

Pentru mine școala reprezintă prioritatea acestui mandat, în sensul că trebuie să oferim condiții la nivel european în școli și grădinițe.”, a declarat primarul Nicolae Mihail Rachieru. (Foto și video: Mihai Neacșu)

Comdata 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066