Donaris 930 x 122

sens giratoriu

(VIDEO) ATENȚIE LA ACEST ȘOFER! JUNGLĂ URBANĂ ÎN PITEȘTI

Atenție la acest șofer! Junglă urbană în Pitești. Regulile de circulație în Pitești, ca de altfel în mai toată țara, sunt încălcate frecvent. Ca participant onest la trafic, te poți considera, nu de puține ori, un supraviețuitor în jungla urbană.

Citiți și: Împrumuți mașina cuiva? Este posibil să plătești integral amenda aplicată

Un șofer ne semnalează pe adresa redacției, cu imagini doveditoare surprinse de camera video de la bordul mașinii sale, un alt exemplu al stării de pericol din traficul rutier.

În imagini se vede cum șoferul unui autoturism Dacia Logan intră în sensul giratoriu pe… contrasens. S-a întâmplat ieri, în zona străzii Dumbravei din Pitești, în jurul orei 14:30.

Citiți și: Primăria Pitești investește peste 170.000 € în sensul giratoriu de la Târgul Săptămânal

”Unii șoferi pur și simplu nu au ce căuta la volan! Este incredibil ce inconștienți sunt în traficul rutier din acest oraș! Pur și simplu l-am văzut că îmi iese în fața mașinii!”, este mesajul pe care ni-l transmite piteșteanul.

Mulțumită sesizărilor primite de la cititorii noștri, ePitești a mai prezentat cazuri similare (un exemplu, AICI).

Vă reamintim că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail [email protected] și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066. 

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441