930×122 CAPRA 5

trafic auto

Video: Avarie majoră, trafic blocat în Piteşti. Poliţiştii locali au deviat circulaţia

Video: Avarie majoră, trafic blocat în Piteşti. Poliţiştii locali au deviat circulaţia.

Citiți și: Trafic dat peste cap! Blocaje pe drumuri importante!

UPDATE ORA 11.00: Aşa arată „craterul” unde se adună apa în urma avariei. Intervenţia lucrătorilor Apă Canal este una complicată, traficul în zonă este în continuare deviat pe Depozitelor.

 

Citiți și: Greu de privit: un mastodont a făcut prăpăd pe cel mai periculos drum!

 

Ştirea iniţială, ora 09.59

La această oră, Poliţia Locală Piteşti anunţă devierea traficului la sensul giratoriu de la Ramada, din cauza unei avarii la un canal de apă.

 

 

„Având în vedere avaria la canalul colector din zona sensului giratoriu Ramada pentru intervenția echipelor Apă Canal 2000, traficul rutier a fost deviat pe strada Depozitelor, respectiv intrarea autovehiculelor în Pitești, din direcția Mărăcineni și Ștefănești este deviată pe strada Depozitelor”, transmite Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti.

 

 

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, sunt prezenți pentru a fluidiza traficul rutier din zona mai sus amintită. Facem apel către conducătorii auto aflați în trafic în zona de avarie, să dea dovadă de înțelegere și răbdare”, precizează Aristănţoiu.

 

Poliţia Argeş, Biroul Rutier Pitești anunță:

„Circulația pe sensul de acces în municipiul Pitești, în zona Podul Viilor, este deviată spre strada Depozitelor, ca urmare a lucrărilor de remediere a unei avarii majore la canalizare pe strada Calea București, zona sensului giratoriu. Recomandăm conducătorilor auto să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și normele legale în vigoare.”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90