Biroul de Credite

bradu

(VIDEO, BRADU) UPDATE: PLOI MASIVE, GOSPODĂRII INUNDATE

UPDATE (ORA 13): Sunt afectate 27 de gospodării și 11 case din 9 localități: orașele Ștefănești și Costești și comunele Bradu, Călinești, Stâlpeni, Rociu, Izvoru, Poiana Lacului și Țițești. ISU intervine pentru evacuarea apei cu 32 de pompieri, 8 autospeciale și 7 motopompe. 

Citiți și: UPDATE: BĂRBAT GĂSIT DECEDAT

UPDATE (ORA 11:25): Curți de gospodării sau subsoluri de blocuri au fost inundate și în Pitești (în cartierul Craiovei) și în orașele Ștefănești și Costești. Pentru că sistemul de canalizare nu face față, în Pitești sunt străzi și parcări inundate. Apa a pătruns și în Sala Sporturilor, în vestiare. 

Acum: Ploi masive, gospodării inundate. Ploile abundente care cad și la această oră provoacă primele probleme și în județul Argeș.

Citiți și: (VIDEO) UPDATE – BUDEASA: CASE INUNDATE, MAȘINĂ PRINSĂ DE VIITURĂ

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că au apărut probleme în trei comune din județ: Bradu (video), Călinești și Stâlpeni. Potrivit sursei citate, apa a inundat mai multe gospodării. Apa nu a intrat în case, ci doar în curți, precizează ISU.

Echipaje de pompieri intervin la această oră pentru evacuarea apei. Vom reveni cu alte informații cu privire la acest subiect pe măsură ce le vom avea.

Amintim că și în județul Argeș este în vigoare o informare meteorologică de ploi și instabilitate atmosferică (AICI, subiectul pe larg). (Sursă video: ISU Argeș) 

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066