930 x122 grota rece

bulevardul eroilor

(VIDEO) „CAPCANĂ” ÎN PLIN TRAFIC. PERICOL ÎN PITEȘTI PENTRU ȘOFERI

„Capcană” în plin trafic. Pericol în Pitești pentru șoferi. Bulevardul Eroilor din Piteşti, arteră de circulaţie intens tranzitată, a devenit de coşmar pentru şoferi.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Pe lângă faptul că strada era oricum denivelată şi plină de crăpături şi canale prost dimensionate, de curând a mai apărut încă un obstacol.

O firmă din domeniul energiei electrice a făcut o lucrare de branşament aproape de zona fostului restaurant Panoramic, iar acum şoferii trebuie să traverseze un adevărat şanţ umplut neglijent cu pietriş. Unii conducători auto încetinesc înainte de a traversa porțiunea, însă alţii trec peste la viteză normală, probabil fără să îşi dea seama cât de periculos poate fi pentru maşină.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Ştim că la finalul anului trecut Primăria Piteşti a reluat licitaţia pentru reabilitarea acestei artere de circulaţie, investiţie pentru care a prevăzut 1.660.000 de lei. Până va începe efectiv reabilitarea şi modernizarea pe tronsonul dintre străzile Exerciţiu şi bulevardul Republicii va mai trece, însă, ceva vreme, deoarece bugetul local pentru anul 2019 încă nu a fost adoptat.

Ce facem până atunci, stăm așa cu strada? Nu ar fi normal ca firmele care fac intervenţii pe stradă să aloce fonduri şi pentru a readuce artera de circulaţie la starea ei iniţială, aşa cum prevăd regulile adoptate de Consiliul Local? Pentru ce există aceste reguli dacă nimeni nu le respectă? Pentru ce există aceste reguli dacă Primăria Pitești continuă să nu amendeze firmele care le încalcă?

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90