Donaris 930 x 122

Cartierul Teilor

VIDEO: CAZ REVOLTĂTOR ÎN CARTIERUL TEILOR. O FEMEIE AMENINŢĂ COPIII ȘI LE DISTRUGE BICICLETELE!

O femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, locatară într-un bloc din cartierul piteştean Teilor, a şocat vecinii după ce, în ultimele săptămâni, a început să se comporte anormal şi să agreseze verbal copiii care ies în faţa blocului la joacă.

Citiți și: ATENŢIE! APA OPRITĂ ÎN PITEŞTI

Din câte am aflat, femeia ar fi deranjată de zgomote şi se răzbună făcând mizerie pe domeniul public şi atentând chiar asupra bunurilor personale ale copiilor, cum ar fi bicicletele.

În filmarea primită la redacţie se observă cum femeia se deplasează cu o sticlă de ulei de gătit în mână, din care toarnă pe biciclete, inclusiv pe ghidon şi pe şa. Apoi scoate din buzunar ceea ce pare a fi o cutie de ketchup şi varsă conţinutul pe biciclete.

 

 

„Cum să faceţi aşa ceva? Cum să puneţi ulei? Nu aveţi voie să faceţi aşa ceva”, spune un copil.

Mă filmezi? Tu vezi că stai cu mine în bloc şi o să ai necazuri„, este replica femeii.

„Vă filmez pentru că faceţi ceva care nu este legal”, răspunde unul din copii.

Mai mulți părinți sunt hotărâți să o oprească pe această femeie, după ce și-au pierdut răbdarea încercând să rezolve problema pe cale amiabilă, discutând cu respectiva şi explicându-i că nu e normal ce face.

Unul dintre părinţi spune că acest caz e de competenţa poliţiei, fiindcă femeia nu înţelege de vorbă şi „e agresivă ca un câine”.

În arsenalul femeii ar mai fi ouă pe care le aruncă atunci când se enervează.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90