Donaris 930 x 122

alimente

VIDEO: CEI TREI IZOLAȚI LA DOMICILIU RĂMAȘI FĂRĂ HRANĂ, AJUTAȚI DE VOLUNTARI, NU DE PRIMĂRIE

În urmă cu doar câteva ore, ePitești vă relata situația unor oameni (doi bărbați și un copil), întorși duminică din Anglia, autoizolați în Pitești, la domiciliul unuia dintre ei (cartierul Exercițiu) și rămași fără hrană, dar și despre încercarea lor disperată de a obține un sprijin din partea Primăriei Pitești, instituția în sarcina căreia stă responsabilitatea ajutării unor astfel de persoane (AICI, întreaga poveste).

Citiți și: Vouchere de Paști. Suni și intră banii!

O tentativă eșuată, după ce Primăria Pitești i-a trimis la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș, instituție care i-a redirecționat la aceeași Primărie. Din nou, municipalitatea i-a trimis la DSP și tot așa, pe parcursul a peste 10 discuții telefonice.

După mediatizarea poveștii lor, au primit totuși un sprijin, dar nu de la autoritatea publică locală, ci de la o un grup de voluntari și de la două persoane fizice impresionate de situația prin care trec.

Citiți și: Când intră banii pe carduri în luna aprilie! Este oficial

Cei trei ne-au trimis imagini cu produsele primite, însoțite de următorul mesaj: ”Cei de la Primărie nici n-au trecut pe aici. Nu ne-au ajutat cei obligați să ne sprijine, ci niște oameni cu suflet mare și o organizație”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90