NOR CURIER 930X122

bmw

(VIDEO) ”CERCULEȚE” CU BMW ÎN PARCAREA DE LA GARĂ

”Cerculețe” cu BMW în parcarea de la Gară. Dacă v-ați gândit că sezonul rece îi ”cumințește” pe șoferii teribiliști, v-ați înșelat. Până nu demult, tinerii se adunau în zona Bowling din Pitești, ascultând muzică la volum ridicat sau făcând drifturi.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Acum, se pare, s-au reorientat. Așa se face că azi-noapte, în jurul orei 24, câțiva tineri s-ar fi întâlnit în parcarea de la Gara Sud, de pe bulevardul Republicii. Principalul scop? Să facă ”cerculețe” pe zăpadă. Următoarele imagini, care au în prim plan un BMW, le-am primit de la un cititor care locuiește într-un bloc din zonă.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

”Au ieșit și pe stradă, nu au stat numai în parcare. Așa fac mereu, nu contează că este iarnă sau vară”, ne scrie piteșteanul.

Dacă aveți informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90