930X122 MAIA

comdata

(VIDEO) COMDATA PITEȘTI, LA TÂRGUL DE JOBURI DE LA UPIT

Comdata Pitești, la Târgul de Joburi de la UPIT. Astăzi, reprezentanți ai Comdata Group Pitești au participat la Târgul de Joburi, Internship-uri și Stagii de Practică dedicat studenților și absolvenților, târg care s-a desfășurat în Corpul central – Atrium al Universității din Pitești (UPIT).

Citiți și: (VIDEO) LOCURI DE MUNCĂ, PROGRAM PART-TIME ȘI FULL-TIME

Comdata a prezentat o vastă ofertă de locuri de muncă: 100 de posturi de operator de introducere, prelucrare și validare de date pentru punctul de lucru din Pitești.

Reprezentanții Comdata Group le-au oferit tinerilor interesați toate informațiile necesare despre ceea ce înseamnă să faci parte dintr-o companie multinațională de prestigiu.

Citiți și: (VIDEO) ANGAJĂRI, LOCURI DE MUNCĂ

Mariana Gheorghița, specialist în resurse umane al Comdata Pitești, ne-a vorbit despre oferta de joburi pe care societatea din domeniul Call Center/BPO pentru asistență tehnică și activitate de Back Office/Gestiune Documente le-o pune la dispoziție tinerilor:

Comdata Group este o companie multinațională de prestigiu, unul dintre liderii de piaţă în sectorul BPO, deținută de gigantul american Carlyle.

Societatea le oferă salariaţilor săi pregătire, instruire şi oportunități de creştere, recunoscând valoarea fiecărui angajat şi încurajând libera exprimare. Compania urmăreşte progresul angajaţilor săi, care îşi aduc prin dăruire şi pasiune contribuţia în activitatea societăţii. Angajaţii sunt promovaţi pe merit, ceea ce îi motivează să vină cu idei şi soluţii noi. În întreaga companie este promovată inovaţia.

Comdata Group Romania, membră a COMDATA Group, deține în România 7 puncte de lucru, în București, Craiova, Constanța, Galați, Pitești, Brăila și Buzău.

La nivel global, Comdata are centre atât în Europa (Italia, Spania, Franța, Cehia, Turcia și România), cât și în America de Sud și America Centrală.

Cu peste 3.000 de angajați în România, Comdata se numără printre companiile de prestigiu de pe piața de call center din țara noastră.”, precizează oficialii companiei.

Cei care vor să lucreze în sediul Comdata Pitești pot trimite un CV la adresa de e-mail mariana.gherghita@comdatagroup.com sau pot aplica pe site-ul www.comdataromania.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3