Donaris 930 x 122

consilier parlamentar

(VIDEO) UPDATE: CONSILIER PARLAMENTAR OPRIT ÎN TRAFIC, LIMBAJ DE MAHALA

UPDATE: Consilier parlamentar oprit în trafic, limbaj de mahala. „Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților.

Citiți și: CNAIR, anunț important pentru șoferi

Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile.

Acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat!

Citiți și: Sistem video de monitorizare a traficului rutier și constatare automată a abaterilor

Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!”, a anunțat pe pagina sa de socializare Laura Moagher.

Lucian Rădulescu, consilier la Camera Deputaților, a fost filmat în timp ce amenință un agent de poliție care vrea să îl amendeze pentru că ar fi oprit în dreptul unui indicator rutier care interzice acest lucru.

Imaginile au fost filmate de agentul de poliție amenințat și date publicității de Marian Godină.

„Nu cred că trebuie să ai conflict cu mine!”, îi spune Lucian Rădulescu polițiștului la începutul filmării. VIDEO, AICI. Atenție, limbaj licențios!

Lucian Rădulescu este consilier al deputatului PSD de Prahova Laura Moagher, care a câștigat mandatul de parlamentar în urma alegerilor din anul 2016.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441