NOR CURIER 930X122

loc de joaca

(VIDEO) COPII DIN NORD, IGNORAȚI DE PRIMĂRIE

Copii din Nord, ignorați de Primărie. Primăria Pitești va reabilita și moderniza, prin Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești, 8 locuri de joacă de pe raza municipiului. Sunt vizate locuri de joacă din cartierele Craiovei sau Găvana, dar și din Nord (detalii, AICI).

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

De astfel de lucrări ar avea nevoie și locul de joacă aflat în fața hipermarketului Kaufland din zona de nord a orașului. Municipalitatea, însă, nu a luat în calcul modernizarea și a acestui loc de joacă. De parcă în zonă nu ar veni zilnic numeroși copii să își petreacă timpul liber, Primăria a lăsat respectivul loc de joacă de izbeliște.

Deoarece mai mulți piteșteni ne-au semnalat această problemă, am fost în zonă. Este nevoie de lucrări și la acest loc de joacă, domnilor primar Cornel Ionică și director al ADP, Mircea Braniște!

Citiți și: Schimbare în trafic, în Nord! Șoferii și pietonii, afectați

Este mizerie și, mai grav, copiii se pot răni:

ePitești a mai semnalat situația în care se află locul de joacă (amănunte, AICI). Din păcate, însă, autoritățile nu au luat măsuri și nici nu intenționează să ia.

De altfel, și piteștenii din Războieni reclamă că municipalitatea nu a luat în calcul modernizarea unui loc de joacă din cartier: ”Şi în cartierul Războieni sunt copii! Aici de ce nu sunt parcuri decente pentru copii?! Sau suntem buni doar să plătim taxe şi impozite!?”, reclamă o piteșteancă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3