New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) CORNEL IONICĂ: PARCARE SUPRAETAJATĂ LA FORTUNA? NICIODATĂ!

Cornel Ionică: Parcare supraetajată la Fortuna? Niciodată! În programul inițial de investiții pentru anul 2019 al municipiului Pitești era prevăzută și o investiție în zona Fortuna, din centrul orașului: construirea unei parcări supraetajate.

Citiți și: Poliția Locală Pitești – cu ochii pe dubele parcate pe domeniul public

În ședința de ieri a Consiliului Local, ședință în care a fost aprobat și bugetul pentru acest an al Piteștiului, primarul Cornel Ionică a făcut o afirmație neașteptată.

Discuția a pornit de la un punct de vedere pe care municipalitatea trebuia să îl ofere unei solicitări pe care locatarii din blocurile Fortuna au depus-o la Primărie cu privire la noul regulament de parcări de reședință.

Citiți și: Scandal la Fortuna! Intervin mascații!

”Să facem parcare supraterană? Unde, la Fortuna? Niciodată!”, a fost răspunsul edilului, după ce viceprimarul Sorin Apostoliceanu a susținut că ”facem parcare supraetajată!” Dialogul dintre Ionică și Apostoliceanu, aflați în război deschis, mai jos:

Rămâne de văzut dacă proiectul se va concretiza sau nu. (Video: Mihai Neacșu)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441