930X122 MAIA

cornel ionica

(VIDEO) CORNEL IONICĂ: PARCARE SUPRAETAJATĂ LA FORTUNA? NICIODATĂ!

Cornel Ionică: Parcare supraetajată la Fortuna? Niciodată! În programul inițial de investiții pentru anul 2019 al municipiului Pitești era prevăzută și o investiție în zona Fortuna, din centrul orașului: construirea unei parcări supraetajate.

Citiți și: Codul Rutier în 2024: Amendă pentru mașinile parcate pe trotuar

În ședința de ieri a Consiliului Local, ședință în care a fost aprobat și bugetul pentru acest an al Piteștiului, primarul Cornel Ionică a făcut o afirmație neașteptată.

Discuția a pornit de la un punct de vedere pe care municipalitatea trebuia să îl ofere unei solicitări pe care locatarii din blocurile Fortuna au depus-o la Primărie cu privire la noul regulament de parcări de reședință.

Citiți și: Schimbare în oraș: Bani dați indiferent de oră și de zi

”Să facem parcare supraterană? Unde, la Fortuna? Niciodată!”, a fost răspunsul edilului, după ce viceprimarul Sorin Apostoliceanu a susținut că ”facem parcare supraetajată!” Dialogul dintre Ionică și Apostoliceanu, aflați în război deschis, mai jos:

Rămâne de văzut dacă proiectul se va concretiza sau nu. (Video: Mihai Neacșu)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3