SMART KIDS 930X122

basic deluxe

(VIDEO) CURS DE MAKE-UP PROFESIONAL ÎN PITEȘTI

Vrei să lucrezi în domeniul beauty? Dintotdeauna ai fost atrasă de frumos? De mai bine de 11 ani, cursurile de make-up oferite de Profesional New Consult au format mii de make-up artişti, care activează astăzi pe piaţa muncii atât din România, cât şi din străinătate.

Citiți și: Ultimele locuri disponibile – Curs aplicare gene false, în Pitești!

Cursul de machiaj li se adresează atât celor care doresc să obţină o competenţă nouă şi să activeze într-un domeniu de maxim interes în ziua de azi, cât şi celor care caută în permanenţă să îşi îmbunătăţească cunoştinţele pe care le deţin, printr-o formare continuă.

Citiți și: Curs acreditat – Stilist Protezist unghii cu gel, în Pitești

Traineri cu experienţă internaţională în arta machiajului vă vor oferi suport şi vă vor insufla pasiunea pentru frumos, punându-vă la dispoziţie gratuit, în cadrul cursului, produse profesionale marca Affect, oferite de site-ul www.topglamorous.ro.

CURS DE MAKE-UP BASIC DELUXE

UN NOU CURS DE MAKE-UP BASIC DELUXE LA PROFESIONAL NEW CONSULT

Publicată de ePitesti.ro pe Miercuri, 2 octombrie 2019

La curs veţi dobândi noţiuni teoretice şi veţi realiza, sub atenta supraveghere a trainerilor, mai multe tipuri de machiaj, dar şi tehnici diferite, precum: machiaj de corecţie a feţei (contouring umed, contouring uscat, contouring cremos), machiaj Pin Up, machiaj de searã, machiaj de mireasă cu tehnica baking, machiaj apple realizat cu tehnica creionului, dar şi lucrul cu pigmenţii și multi color blending.

Acest curs de bază complex abordează toate temele necesare pentru formarea unui make-up artist profesionist, adresându-li-se atât fetelor, cât şi băieților. La finalul acestuia se va obţine o diplomă acreditată şi recunoscută atât în ţară, cât şi în străinătate.

IMPORTANT: participând la cursul de Machiaj organizat de Profesional New Consult puteţi beneficia de reduceri de prețuri de 20% acordate cursanţilor la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcă cu care colaborează firma organizatoare, AFFECT COSMETICS. Detalii, pe www.topglamorous.ro.

De reţinut: cursul este acreditat şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţarâ, cât şi în străinătate.

Mai multe detalii despre cursul de machiaj pot fi obţinute adresându-vă la Profesional New Consult Beauty Academy, la următoarele coordonate:

-telefoane contact – 0784.333.777, 0784.045.025;

-e-mail – [email protected];

-sediu – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al marketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs).

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-curs de aplicare de gene;

-curs de stilist protezist unghii;

-curs de masaj reflexoterapeutic.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570×90 MAIA