Donaris 930 x 122

curs

(VIDEO) CURS DE SUCCES PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI

„Dacă îți doreşti să activezi în domeniul beauty, te aşteptăm la curs!”, transmite Profesional New Consult, care anunță că în perioada următoare va începe cursul de stilist protezist unghii.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Manichiura reprezintă reflexia personalităţii oricărei femei. Vino să înveţi de la specialişti cum să creezi o manichiură perfectă! Cursul de stilist protezist unghii organizat de Profesional New Consult vă oferă posibilitatea de a învăţa despre forma unghiilor (naturală, pătrată, migdală, stiletto), despre construirea unghiilor cu gel folosind şablonul, crearea aspectului natural al unghiilor false (aplicarea tipsului), dar şi despre protezarea unghiilor deteriorate ori demontarea unghiilor cu gel.

Foarte important – La curs veţi exersa realizarea clasicului şi elegantului french, dar şi a decoraţiunilor pentru unghii, ştampila, aplicarea ştrasurilor, a glitterului sau foliilor de transfer.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Cursul li se adresează celor care caută să învețe ceva nou și foarte util, dar și celor care doresc să își aprofundeze cunoștințele pe care deja le dețin.

La sfârșitul cursului se eliberează o diplomă recunoscută la nivel național și internaţional.

CURS DE STILIST PROTEZIST UNGHII. ULTIMELE LOCURI

CURS DE STILIST PROTEZIST UNGHII. ULTIMELE LOCURI

Publicată de ePitesti.ro pe Joi, 3 ianuarie 2019

O nouă sesiune a cursului de stilist protezist unghii va demara în Piteşti în perioada următoare, iar dacă vreți să învăţaţi realizarea unor modele ideale de unghii cu gel este recomandat să parcurgeţi acest curs. Numărul de locuri este limitat!

Dacă doriţi să vă înscrieţi la cursul de stilist protezist unghii-unghii tehnice, vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-numere de telefon: 0784.045.025, 0784.333.777 și 0758.490.490;

-e-mail cursuri@profesionalnewconsult.ro;

-adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

curs de frizer;

curs de masaj reflexoterapeutic;

curs de pensat.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90