930 x122 grota rece

faleza argeșului

(VIDEO) DEPLORABIL! PRIVIȚI CE AU FĂCUT PE FALEZA ARGEȘULUI!

În urmă cu mai puțin de o săptămână v-am prezentat sesizarea unui piteștean cu privire la gunoaiele care au reapărut pe faleza râului Argeș în Pitești (amănunte AICI).

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Ulterior unor acțiuni de ecologizare organizate de voluntari, indivizi certați cu bunul simț au aruncat din nou gunoaie la voia întâmplării.

O echipă de teren a ePitești a fost pe faleza Argeșului și a constatat la fața locului priveliștea deplorabilă. Imaginile următoare nu mai au nevoie de alte comentarii:

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

DEPLORABIL! PRIVIȚI CE AU FĂCUT PE FALEZA ARGEȘULUI!

DEPLORABIL! PRIVIȚI CE AU FĂCUT PE FALEZA ARGEȘULUI!

Posted by ePitesti.ro on Dienstag, 9. Januar 2018

Pe viitor, zona și-ar putea schimba în bine înfățișarea. Municipalitatea are un proiect pentru modernizarea falezei din Pitești a râului Argeș (AICI, subiectul pe larg). De asemenea, Traian Popa, tânărul pasionat de IT pe care publicația noastră l-a făcut cunoscut publicului larg prin proiectele sale 3D cu privire la transformarea arhitecturală a unor zone din Pitești, are un proiect și referitor la faleza Argeșului (imagini, AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90