Nisan 930 x 122

găști de cartier

(VIDEO EXCLUSIV) GĂȘTILE DE CARTIER, CĂLCATE DE ”MASCAȚI”!

Găștile de cartier, călcate de ”mascați”! Aseară și în această noapte, agenți ai Poliției Locale, însoțiți de „mascați” de la Serviciul de Intervenție Rapidă al instituției, au descins în mai multe zone din Pitești. Au fost vizate cartierele Banat, Războieni, Trivale, Prundu, Găvana și Nord, fiind aplicate sancțiuni contravenționale.

Citiți și: PERICOL ÎN RĂZBOIENI

În cartierele Războieni și Trivale au fost date amenzi pentru tulburarea liniștii și a ordinii publice și pentru consum de alcool. Pentru aceste două tipuri de abateri au fost aplicate sancțiuni și în Banat, acolo unde a fost amendat și administratorul unui magazin pentru depășirea programului de funcționare.

Citiți și: ACUM, ÎN RĂZBOIENI: BĂRBAT ÎN STARE GRAVĂ

Agenții de poliție au împărțit amenzi și pentru consum de semințe pe domeniul public, în Prundu mai multe persoane fiind puse la mătură.

Vă reamintim că Poliția Locală a mai organizat recent astfel de acțiuni. Amănunte, AICI și AICI.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, precizează pentru publicația noastră că în perioada următoare vor avea loc și alte acțiuni similare, dar și acțiuni pe linie rutieră, cu privire la parcările neregulamentare și traversarea străzii prin loc nepermis.

ePitești susține demersul instituției și vă va prezenta și pe viitor astfel de acțiuni demne de laudă.

New Profesional Consult-555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066