Donaris 930 x 122

găști de cartier

(VIDEO EXCLUSIV) GĂȘTILE DE CARTIER, CĂLCATE DE ”MASCAȚI”!

Găștile de cartier, călcate de ”mascați”! Aseară și în această noapte, agenți ai Poliției Locale, însoțiți de „mascați” de la Serviciul de Intervenție Rapidă al instituției, au descins în mai multe zone din Pitești. Au fost vizate cartierele Banat, Războieni, Trivale, Prundu, Găvana și Nord, fiind aplicate sancțiuni contravenționale.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

În cartierele Războieni și Trivale au fost date amenzi pentru tulburarea liniștii și a ordinii publice și pentru consum de alcool. Pentru aceste două tipuri de abateri au fost aplicate sancțiuni și în Banat, acolo unde a fost amendat și administratorul unui magazin pentru depășirea programului de funcționare.

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

Agenții de poliție au împărțit amenzi și pentru consum de semințe pe domeniul public, în Prundu mai multe persoane fiind puse la mătură.

Vă reamintim că Poliția Locală a mai organizat recent astfel de acțiuni. Amănunte, AICI și AICI.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, precizează pentru publicația noastră că în perioada următoare vor avea loc și alte acțiuni similare, dar și acțiuni pe linie rutieră, cu privire la parcările neregulamentare și traversarea străzii prin loc nepermis.

ePitești susține demersul instituției și vă va prezenta și pe viitor astfel de acțiuni demne de laudă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90