930 x122 grota rece

bowling

PITEȘTI: GĂȘTILE DE CARTIER, LA MĂTURĂ!

Pitești: Găștile de cartier, la mătură! În noaptea de sâmbătă spre duminică, 1 spre 2 iulie 2017, agenţi ai Poliției Locale au desfăşurat o acţiune care a vizat în special tulburarea liniştii și a ordinii publice și consumul de alcool și de seminţe pe domeniul public.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Au fost legitimate 158 de persoane și date 38 de amenzi, în valoare totală de peste 8.900 de lei. Amenzile au fost date pentru consum de alcool – 4, mizerie în urma consumului de semințe – 5 și pentru tulburarea liniștii publice – 29.

Acţiunea s-a derulat în mai multe zone din Piteşti, printre care: zona Bowling (au fost date 7 amenzi pentru deranjarea ordinii publice ca urmare a ambalării motoarelor de la mașini și una pentru injurii), la blocul Coremi, la blocul G1 din Războieni (au fost amendate mai multe persoane pentru consum de alcool și deranjarea ordinii publice), în Găvana, Trivale și în parcuri.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Din dotarea echipajelor polițiștilor locali nu a lipsit mătura. Persoanele certate cu bunul simț au fost puse de polițiști să măture.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, astfel de acțiuni vor fi organizate și pe viitor.

„Facem apel către toți cetățenii orașului nostru să ne sesizeze la numărul de telefon 0248/210.230 (dispeceratul Poliției Locale) atunci când sunt probleme de genul celor mai sus amintite și în cel mai scurt timp un echipaj al instituției va fi prezent în zonă pentru a lua măsurile legale impuse de lege.”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

O acțiune similară a avut loc în Pitești și în noaptea de 24 spre 25 iunie 2017. Amănunte, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90