930×122 CAPRA 5

colegiul bratianu

(VIDEO EXCLUSIV) INUNDAȚIE LA COLEGIUL ”BRĂTIANU”

Inundație la Colegiul ”Brătianu”. După cum v-am anunțat, subsolul Colegiului Național ”I.C. Brătianu” din centrul Piteștiului a fost inundat din cauza ploilor abundente din ultimele ore, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș intervenind la fața locului cu un echipaj de pompieri cu o motopompă.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

De asemenea, personalul aflat în instituție a ajutat la scoaterea apei din subsolul Colegiului.

Citiți și: Exclusiv. ,,Generalul” Tudosoiu: Toată lumea vorbește despre acest lucru!

Potrivit directorului unității de învățământ, Alina Manea, nu au existat pagube materiale. ”Din fericire, s-a intervenit la timp. Nu sunt pagube, însă un disconfort există, deoarece trebuie remediată această problemă pe viitor. Apa a venit dinspre curtea interioară, aici unde nu au fost făcute lucrări de reabilitare, către subsolul clădirii.”, precizează pentru ePitești Alina Manea, directorul Colegiului ”Brătianu”.

Vă amintim că recent la prestigioasa instituție de învățământ au avut loc ample lucrări de reabilitare, modernizare și consolidare. Amănunte, AICI și AICI. (Foto și video: Mihai Neacșu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA