EcoMoto 930×122

furt

VIDEO: CUM A FOST PRINSĂ HOAŢA DE LA ORANGE SHOP PITEŞTI

Hoaţa de la Orange Piteşti a fost filmată în momentul percheziţiei, iar dovada video va merge probabil la dosar. Femeia nu s-a lăsat înfrântă uşor, refuzând legitimarea, comunicând date false şi opunându-se controlului. În mai multe rânduri, a tras de geantă în stânga şi-n dreapta (la un moment dat, a răsturnat-o), însă până la urmă a cedat, iar agenţii au găsit telefonul furat printre legături de verdeaţă, hârtii îndosariate, albume foto, dresuri şi alte minuni.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Întâmplarea a avut loc astăzi, când un telefon Alcatel 1X a dispărut din magazinul Orange Shop din centrul Piteştiului. Bănuind cine e autorul, angajaţii au anunţat Poliţia Locală şi au plecat după suspectă, pe care au prins-o aproape de Cercul Militar. Când au descoperit aparatul, au verificat IMEI-ul telefonului şi acesta a corespuns cu cel din baza de date a magazinului.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Angajaţii Orange apreciază că poliţiştii merită premiaţi pentru modul cum s-au comportat, reuşind să recupereze prejudiciul.

„Sunt nişte proceduri, aşa se face într-o ţară normală”, a comentat unul dintre agenţi.

În ultima perioadă, mai mulţi hoţi veniţi să dea lovitura la Piteşti au eşuat lamentabil, fiind capturaţi imediat de poliţişti.

Oamenii legii sunt foarte atenţi, fiindcă în această perioadă de criză astfel de situaţii vor tot apărea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90