New Profesional Consult 930 x 122

accident

(VIDEO) IMPACT FRONTAL. ACCIDENT CU VICTIME, MAȘINI FĂCUTE PRAF

Impact frontal. Accident cu victime, mașini făcute praf. Două autoturisme au intrat în coliziune frontală într-un accident rutier produs azi după-amiază pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel – Brașov, pe raza comunei argeșene Valea Mare Pravăț, lângă benzinăria Lukoil din zonă.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, dar nu grav, în ciuda violenței impactului. Victimele, conștiente, au fost transportate la Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel cu ambulanțele venite la fața locului.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Accidentul s-a produs din cauza unuia dintre cei doi șoferi, care s-a angajat într-o depășire neregulamentară, intrând pe contrasens.

La fața locului au intervenit echipaje cu două ambulanțe de la Serviciul Județean Argeș de specialitate și un echipaj de pompieri cu o autospecială. (Sursă video și foto: ISU Argeș) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90