930×122 CAPRA 5

căteasca

(VIDEO) INCENDIU VIOLENT, CASĂ ÎN FLĂCĂRI

De mai bine de trei ore au avut nevoie pompierii pentru a stinge un incendiu izbucnit aseară la o casă din comuna Căteasca. Intervenția s-a întins până târziu în noapte, la ea participând pompieri din Pitești și Bradu cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

La momentul izbucnirii incendiului, în casă se aflau două persoane (un cuplu), care au ieșit la timp din locuință, înainte ca focul să ia proporții.

Casa a ars pe aproximativ 120 de mp, propagarea incendiului fiind favorizată de tavanul construit din materiale combustibile, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

Au mai ars aparate electrocasnice și electronice, elemente de mobilier și elemente textile, anexe gospodărești construite din lemn (bucătărie de vară, garaj și camera centralei) și scule din interiorul unei anexe.

A fost salvat mobilierul dintr-un dormitor al casei.

Potrivit ISU Argeș, incendiul ar fi izbucnit de la “un mijloc de încălzire locală, lăsat nesupravegheat sau supraîncălzit”. (Sursă video: ISU Argeș. Foto: Arhivă – descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA