930 x122 grota rece

bascov

VIDEO INCREDIBIL ÎN BENZINĂRIA PETROM BASCOV. CLIENT AGRESAT, IAR OAMENII ASISTĂ PASIVI!

Un piteştean a fost ieri seară victima unei agresiuni în benzinăria Petrom din Bascov, în timp ce alimenta la una dintre pompe.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Un bărbat în stare de ebrietate a apărut ca din senin şi i-a cerut telefonul mobil, dar a fost refuzat. Agresorul nu a renunţat şi a intrat în incinta staţiei de carburanţi, unde clientul aştepta la rând ca să plătească.

 

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

 

Conflictul a escaladat în momentul în care cei doi s-au observat reciproc.

Agresorul s-a enervat şi l-a alergat pe client printre rafturi, timp în care victima a reuşit să filmeze ce se întâmplă. Cu adevărat uluitor este faptul că, în tot acest timp, nimeni nu a intervenit să aplaneze situaţia: nici angajaţii staţiei şi cu atât mai puţin clienţii care, după cum se observă pe înregistrarea video, nici măcar nu au întors capul să vadă ce se întâmplă.

VIDEO – SCENE ULUITOARE LA PETROM BASCOV

 

 

Clientul agresat a solicitat angajaţilor să rezolve situaţia sau, dacă nu au paznic (după cum s-a dovedit ulterior) să sune la Poliţie.

„Angajaţii Petrom nici măcar nu s-au sinchisit să apese trei taste şi să sune la 112, ci s-au rezumat să spună că nu au ce face. Am reuşit până la urmă să sun eu la numărul de urgenţe şi în mai puţin de 1 minut a intervenit un echipaj de la Poliţia Locală Bascov”, ne-a declarat victima.

 

 

Agenţii l-au preluat pe agresor şi l-au condus la secţie unde a fost audiat. În urma declaraţiilor părţilor, precum şi a vizionării imaginilor, poliţiştii locali l-au amendat pe individ cu 1.500 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

 

Realizaţi că se puteau petrece fapte mult mai grave din cauza indiferenţei oamenilor care au asistat la conflict complet pasivi. Agresorul ar fi putut fi mult mai violent şi, deşi nu negăm faptul că martorii se temeau să intervină, datoria civică minimă era să sune la 112. Ceea ce nu s-a întâmplat. Şi mai îngrijorător este faptul că, la o benzinărie mare din Bascov (Argeş) nu exista nici măcar un agent de pază care putea interveni.  

În acest caz ramân nişte întrebări:

  1. Cum funcţionează o benzinarie fără pază având în vedere fluxul ridicat de clienţi?

       2. Cum este lăsat un individ beat să umble prin staţia de carburanţi, unde sunt multe riscuri, să facă ce vrea şi să pună în pericol viaţa clienţilor?

       3. Dacă Poliţia Locală din Bascov nu intervenea rapid şi încătuşa individul şi s-ar fi întamplat lucruri mult mai grave, cine era răspunzător?

       4. De ce angajaţii benzinăriei Petrom din Bascov nu sunt instruiţi ca la un eventual conflict să sune la Poliţie?

Asteptăm un PUNCT DE VEDERE OFICIAL DIN PARTEA companiei Petrom cu privire la acest caz!

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • pieton spune:

    Vad gresit sau individul este imbracat cu uniforma Petrom?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90