New Profesional Consult 930 x 122

autobuz

(VIDEO) JALNIC LA PUBLITRANS! PLOUĂ ÎN AUTOBUZ

Jalnic la Publitrans! Plouă în autobuz. Publitrans 2000 S.A., societatea de transport local de călători a municipalității Pitești, este dovada clară a nepăsării și a bătăii de joc la adresa contribuabililor.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Vara, în autobuzele societății te sufoci din cauza căldurii (imagini și amănunte, AICI). Acum, însă, dacă vrei să circuli cu autobuzul, trebuie să îți iei umbrela. Imagini revoltătoare au fost filmate de un călător într-un autobuz Publitrans și postate pe un site de socializare.

Filmarea ar fi fost realizată, potrivit postării, astăzi, în jurul orei 13, într-un autobuz MAZ, pe linia 2.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Care a fost reacția societății de transport local de călători? După ce a cerut detalii în spațiul public despre ”incident”, Publitrans a precizat că autobuzele ”corespund din punct de vedere tehnic” și că problema ”se va remedia” (click pe imagini pentru mărire):

Corespund din punct de vedere tehnic? Domnule director Manuel Rotaru, probabil salariații dumneavoastră nu știu cum arată unele autobuze ale Publitrans, altfel nu ne explicăm răspunsul angajatului responsabil cu comunicarea online.

Lipsa de respect pe care Publitransul condus de Manuel Rotaru, instituție aflată în subordinea Primăriei lui Cornel Ionică, le-o arată piteștenilor este inadmisibilă.

Atât directorul Rotaru, cât și primarul Cornel Ionică tot promit că problemele se vor rezolva, că parcul de autobuze va fi îmbunătățit și că stațiile Publitrans vor fi modernizate. Sunt doar promisiuni, promisiuni neonorate, pe care instituțiile publice s-au obișnuit să le arunce ca praf în ochi plătitorilor de taxe și impozite. (Sursă video: Facebook Info Trafic Pitești)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3