Comdata 930 x 122

autostrada

(VIDEO) LA UN PAS DE TRAGEDIE LA IEȘIREA DIN PITEȘTI

La un pas de tragedie la ieșirea din Pitești. O manevră în trafic a unui șofer iresponsabil ar fi putut avea urmări foarte grave: la ieșirea din Pitești pe autostrada A1, șoferul unei mașini întoarce brusc pe linia dublă continuă. S-a întâmplat sâmbătă, 11 noiembrie 2017, în jurul orei 18:20.

Citiți și: VITEZĂ NEAȘTEPTAT DE MARE ÎN PITEȘTI. ȘOFER OPRIT DE POLIȚIE

Din imaginile următoare, primite pe e-mailul redacției, se observă, pe lângă întoarcerea neregulamentară, și cum șoferul unui Logan frânează brusc și apoi trece pe banda de urgență. De ce? Pentru că șoferul autoturismului din fața Loganului frânează, la rândul său, la fel de brusc, din cauza inconștienței conducătorului auto care întoarce pe linia dublă continuă.

Citiți și: MAI RAR AȘA CEVA! ZI NEOBIȘNUITĂ ÎN ARGEȘ

Din fericire, dacă putem spune așa, traficul rutier la aceea oră nu era aglomerat, evitându-se astfel un accident cu urmări tragice.

Cititorii noștri pot trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro sau la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro.

Comdata 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066