930 x122 grota rece

atu cazino

(VIDEO) NU SE ÎNVAȚĂ MINTE! ATU CAZINO, NEREGULI ȘI DUPĂ JAFUL ARMAT

Nu se învață minte! Atu Cazino, nereguli și după jaful armat. Polițiștii argeșeni au desfășurat ieri o acțiune pentru ”verificarea modului de organizare a pazei și pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului deţinătorilor de valori”, precizează Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție.

Citiți și: Toate informațiile despre traficul pe autostrăzi și drumuri naționale!

Au fost verificate 8 societăți, instituții financiare nebancare și săli de jocuri din municipiile Pitești și Câmpulung Muscel.

În urma controalelor, la 4 săli de jocuri de noroc (3 din Pitești și una din Câmpulug) au fost constate deficiențe, sancționate cu un total de 8 amenzi în valoare de doar 1.500 de lei.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Potrivit informațiilor noastre, cele 4 săli de jocuri au fost amendate fie pentru că paznicul și agentul care asigura intervenția în cazul apăsării butonului de panică nu erau echipați corespunzător, fie pentru că operatorul nu a introdus banii încasați în seif.

Două dintre cele trei săli de jocuri din Pitești amendate ar face parte din lanțul Atu Cazino. Amintim că, în urmă cu doar patru zile, la o sală Atu Cazino din nordul Piteștiului a avut loc un jaf armat. Detalii, AICI.

Ca și în cazul sancțiunilor date ieri, nici în dimineața jafului de la sala de jocuri respectivă paznicul societății nu era echipat adecvat și nici operatorul nu pusese banii într-un loc sigur. Dovada, în imaginile surprinse de camera de supraveghere video:

De asemenea, tot recent și tot în Pitești a avut loc o spargere la pizzeria Maestro, pizzerie din zona centrală a orașului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3