New Profesional Consult 930 x 122

atu cazino

(VIDEO) NU SE ÎNVAȚĂ MINTE! ATU CAZINO, NEREGULI ȘI DUPĂ JAFUL ARMAT

Nu se învață minte! Atu Cazino, nereguli și după jaful armat. Polițiștii argeșeni au desfășurat ieri o acțiune pentru ”verificarea modului de organizare a pazei și pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului deţinătorilor de valori”, precizează Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

Au fost verificate 8 societăți, instituții financiare nebancare și săli de jocuri din municipiile Pitești și Câmpulung Muscel.

În urma controalelor, la 4 săli de jocuri de noroc (3 din Pitești și una din Câmpulug) au fost constate deficiențe, sancționate cu un total de 8 amenzi în valoare de doar 1.500 de lei.

Citiți și: Argeș: La păcănele, fără certificat verde și cu masca uitată acasă

Potrivit informațiilor noastre, cele 4 săli de jocuri au fost amendate fie pentru că paznicul și agentul care asigura intervenția în cazul apăsării butonului de panică nu erau echipați corespunzător, fie pentru că operatorul nu a introdus banii încasați în seif.

Două dintre cele trei săli de jocuri din Pitești amendate ar face parte din lanțul Atu Cazino. Amintim că, în urmă cu doar patru zile, la o sală Atu Cazino din nordul Piteștiului a avut loc un jaf armat. Detalii, AICI.

Ca și în cazul sancțiunilor date ieri, nici în dimineața jafului de la sala de jocuri respectivă paznicul societății nu era echipat adecvat și nici operatorul nu pusese banii într-un loc sigur. Dovada, în imaginile surprinse de camera de supraveghere video:

De asemenea, tot recent și tot în Pitești a avut loc o spargere la pizzeria Maestro, pizzerie din zona centrală a orașului.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441