930×122 CAPRA 5

caine

(VIDEO) PERICOL ÎN PĂDUREA TRIVALE. “AM FOST ȘOCATĂ”

Pericol în pădurea Trivale. “Am fost șocată”. O piteșteancă în vârstă de 30 de ani ne-a scris pe adresa redacției. Sesizarea este însoțită de imagini filmate de femeie.

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

“Sper că mă veți ajuta să găsesc părinții acestor tineri iresponsabili, care își țin/plimbă câinele fără lesă, fără botniță, într-un loc public, așa cum este pădurea Trivale.

Citiți și: Primarul atacă decizia instanței cu privire la Pădurea Trivale!

Joi, 29 martie 2018, mă întorceam de la job și am ales să merg prin pădurea Trivale.

Urcând pe scările din pădure către cartier, am trecut pe lângă un cuplu de tineri care aveau câinele fără botniță și fără lesă. M-am speriat foarte tare (pentru că am frică și intru în panică atunci când văd asemenea rase de câini) în momentul în care acest câine a venit curios spre mine.

Atunci, i-am rugat frumos să își lege animalul. Atitudinea lor a fost să ia în râs situația și să facă glume copilărești. La un moment dat, fata din imagini m-a întrebat: “Doamnă, spuneți, vreți bani?”.

Oare acești copii sunt atât de iresponsabili încât preferă să spună așa ceva în loc să lege câinele la RUGĂMINȚILE unei femei panicate? Oare ei nu știu că sunt legi scrise pentru câinii periculoși? Își mai aduc aminte că un copil a fost mâncat de câini? Oare părinții acestor copii așa i-au învățat?

Inițial au zis că nu e al lor. Apoi m-au întrebat dacă nu am treabă acasă! Ei bine, NU aveam treabă acasă, aveam treabă să merg în siguranță acasă! Chiar și un domn care a trecut prin zonă a zis că am dreptate.

După ce au văzut că sun la 112, au legat în sfârșit câinele și au plecat, fugind de responsabilități, bineînțeles!

A doua zi, pe 30 martie, m-am simțit foarte rău la muncă în urma șocului.

Vreau neapărat să iau legătura cu părinții acestor copii, să vedem dacă dumnealor își asumă responsabilitatea. În seara respectivă, am sunat la 112, urmând ca două echipaje de jandarmi să îi caute în pădure. Și îi vor căuta în continuare, nu numai acolo.

Eu am un copil și merg periodic în pădurea Trivale cu el ca să se joace și vreau să mă simt în siguranță, mai ales că în zonă este un parc pentru copii și cine știe ce se poate întâmpla!

Dacă eram mușcată de câine, se rezolva totul cu bani? În concepția lor da, dar în a mea în niciun caz!”, ne scrie, revoltată, piteșteanca.

Ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp, la numărul de telefon 0733.797.066. 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90