Donaris 930 x 122

accident

Video – Piteşti: Accident grav pe trecerea de pietoni

Un grav accident a avut loc, în urmă cu puţin timp, la o trecere de pietoni situată lângă intersecţia străzii Exerciţiu cu bulevardul Eroilor din Piteşti.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

 

 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

UPDATE ORA 15.00: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism dinspre strada Smeurei către Muzeul Județean, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat o femeie de 69 de ani, din Pitești, care s-ar fi angajat în traversarea străzii.

În urma accidentului, femeia a fost rănită, prezentând traumatism cranio-cerebral și a fost transportată la spital.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeș. 

Știrea inițială – ora 14.30

Accident cu pieton în Pitești

Din primele informaţii, este vorba de o victimă – pieton, în vârstă de aproximativ 65 de ani. Aceasta a fost transportată la spital, în stare gravă. Poliţiştii sunt la faţa locului pentru cercetări.

Şoferul a explicat poliţiştilor că a făcut tot posibilul să evite impactul, dovadă poziţia maşinii. Nu s-a stabilit încă dacă semaforul pentru pietoni indica verde la momentul impactului.

Acest lucru va fi stabilit ulterior, în urma cercetărilor.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3