NOR CURIER 930X122

flori

(VIDEO) PITEȘTI: INCENDIU DEVASTATOR, SERĂ ÎN FLĂCĂRI

Un incendiu a izbucnit aseară târziu la o seră de flori de pe strada General Ioan S. Gheorghe din municipiul Pitești.

Citiți și: Spectacol unic în Lunca Argeșului: Piteștenii, vrăjiți de o explozie de culori nemaivăzută!

Intervenția pompierilor a început în jurul orei 23:20 și a durat circa două ore, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Incendiul, care s-a manifestat cu flăcări mari, a distrus sera (care avea structură metalică și era închisă cu policarbonat) pe o suprafață de 200 de mp, conform ISU. A existat risc de propagare la o casă din vecinătate, dar pompierii au localizat incendiul, iar focul nu s-a extins și la locuință.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Cauza incendiului: „amplasarea necorespunzătoare a unor materiale combustibile față de mijlocul de încălzire folosit la menținerea unei temperaturi optime pentru flori”, potrivit sursei citate.

Pentru stingerea focului au acționat 15 pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă și cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime. La fața locului a fost trimis și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, de intervenția căruia nu a fost nevoie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3