Donaris 930 x 122

amenzi

Video: Poliţia a ieşit la „vânătoare” cu pistolul RADAR la ieșirea de pe A1

Poliţia a ieşit la „vânătoare” în vadul unde şoferii sfidează regulile de circulaţie. Ne referim la ieşirea de pe Autostrada A1 către „celebra” curbă de pe strada Serelor din Bascov.

Citiți și: ITM Argeș: Amenzi de peste 200.000 de lei și sute de controale la firmele din județ

Pentru cei care nu cunosc, este locul unde se întâmplă frecvent accidente, cauza principală fiind ignorarea de către conducătorii auto a unor reguli elementare precum reducerea vitezei înaintea unui viraj strâns.

Citiți și: Din nou amenzi la botezuri în Argeș

La ieșirea de pe autostradă sunt marcaje, indicatoare, rezonatoare – practic tot ce e nevoie pentru ca şoferii să conştientizeze acest fapt.

ŞI DIN ACEST MOTIV, AGENŢII DE LA POLIŢIA AUTOSTRĂZII A1 AU IEŞIT CU RADARUL PENTRU A „MĂSURA” CU CÂT CIRCULĂ ŞOFERII PE SECTORUL RESPECTIV DE DRUM (VIDEO).

Acţiunea a durat aproximativ 2 ore. În urma verificărilor de astăzi, oamenii legii au aplicat un număr de 12 sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea limitei de viteză maxim admisă – 100 de km/oră.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

 • Valcea iulian spune:

  Buna ziua!
  S a pună radar fix acolo s a aducem venituri la buget!

 • Aah spune:

  12 înseamnă zecile din titlu?
  Titluri sforăitoare…

 • Iulian spune:

  Foarte bine asa trebuie procedat ca viata este pe primul loc.

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441