Donaris 930 x 122

amenzi

Video: Poliţia a ieşit la „vânătoare” cu pistolul RADAR la ieșirea de pe A1

Poliţia a ieşit la „vânătoare” în vadul unde şoferii sfidează regulile de circulaţie. Ne referim la ieşirea de pe Autostrada A1 către „celebra” curbă de pe strada Serelor din Bascov.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Pentru cei care nu cunosc, este locul unde se întâmplă frecvent accidente, cauza principală fiind ignorarea de către conducătorii auto a unor reguli elementare precum reducerea vitezei înaintea unui viraj strâns.

Citiți și: Angajatori amendați de ITM cu peste 157.000 €: Viețile angajaților, în pericol

La ieșirea de pe autostradă sunt marcaje, indicatoare, rezonatoare – practic tot ce e nevoie pentru ca şoferii să conştientizeze acest fapt.

ŞI DIN ACEST MOTIV, AGENŢII DE LA POLIŢIA AUTOSTRĂZII A1 AU IEŞIT CU RADARUL PENTRU A „MĂSURA” CU CÂT CIRCULĂ ŞOFERII PE SECTORUL RESPECTIV DE DRUM (VIDEO).

Acţiunea a durat aproximativ 2 ore. În urma verificărilor de astăzi, oamenii legii au aplicat un număr de 12 sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea limitei de viteză maxim admisă – 100 de km/oră.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Valcea iulian spune:

    Buna ziua!
    S a pună radar fix acolo s a aducem venituri la buget!

  • Aah spune:

    12 înseamnă zecile din titlu?
    Titluri sforăitoare…

  • Iulian spune:

    Foarte bine asa trebuie procedat ca viata este pe primul loc.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90