EcoMoto 930×122

turisti blocati

    VIDEO: „RELAXARE” ÎN NOROI

    Pentru mai mulţi turişti care au petrecut sfârşitul de săptămână la pensiuni de pe Transfăgărăşan, „relaxarea” a fost înlocuită de acţiune şi suspans, aceştia fiind blocaţi de aluviuni care au acoperit drumul principal de acces.

    Citiți și: Alertă la Bâlea! Intervenție de urgență pentru salvarea unui copil și a mai multor persoane

    Ieri, pompierii au deblocat porțiunea frecventată de turiști, de la Cumpăna spre drumul principal, urmând ca astăzi autoritățile să vină cu utilaje și să deblocheze porțiunea de drum spre baraj.

    La fața locului au acţionat pompierii cu un autocamion de intervenție și o autospecială de primă intervenție și comandă, plus un echipaj de jandarmi care a venit în sprijin.

    Citiți și: Argeș: Strigăte de ajutor! Doi turiști olandezi, blocați pe munte

    Drumul a fost blocat pe două porțiuni: de la barajul Vidraru la Cabana Cumpăna și de la Cabana Cumpăna spre drumul principal ce duce Bâlea.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3