New Profesional Consult 930 x 122

bascov

(VIDEO) S-A DAT START TURNEULUI INTERNAŢIONAL DE TENIS DIN BASCOV

S-a dat start Turneului internațional de tenis din Bascov. Astăzi a avut loc deschiderea oficială a Turneului internaţional de tenis ”Wheelchair Tennis Argeș Open”, care se desfășoară în Bascov (județul Argeș).

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Începând de azi, 2 august, și până pe 5 august 2018, Complexul Sportiv Star Arena din Bascov găzduieşte a doua ediție a Turneului internațional “Wheelchair Tennis Argeș Open”, eveniment aflat sub egida Federației Române de Tenis și a Federației Internaționale de Tenis.

Turneul reunește aproape 40 de jucători din 10 țări.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

Deschiderea oficială a debutat cu prezentarea sportivilor din delegațiile participante.

Competiția de tenis de câmp, destinată exclusiv sportivilor în fotolii rulante, este organizată de asociația “Primii pași spre performanță” și Tenis Club As Pitești, cu sprijnul Consiliului Județean Argeș și al primăriilor Bascov și Mioveni.

Participanții înscriși în turneu sunt exemple de tenacitate, optimism și determinare.

Sportivi demni, cu spirit de competiție, participanții se vor întrece într-un turneu care se supune acelorași reguli ca și marile concursuri de tenis consacrate la nivel mondial.

Competiția se va încheia duminică, 5 august, atunci când, de la ora 12:30, va avea loc festivitatea de premiere.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3