930 x122 grota rece

amenda

(VIDEO) S-A SĂTURAT! PITEȘTEAN: ”CHEM POLIȚIA. SĂ-I AMENDEZE!”

S-a săturat! Piteștean: „Chem Poliția. Să-i amendeze!” Numărul insuficient de locuri de parcare de pe raza municipiului Pitești, dar, uneori și comoditatea șoferilor îi fac pe unii conducători auto să își parcheze autoturismele în locuri nepermise.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Una dintre cele mai ”vânate” zone în ceea ce privește locurile de parcare este centrul orașului. Un piteștean care locuiește la casă, pe bulevardul Republicii, susține că a ajuns să apeleze mereu la Poliția Locală pentru ca șoferii care-i blochează accesul în curte să fie amendați.

Bărbatul, la rândul său șofer, susține că nu își poate băga mașina în curte și, când reușește, nu mai poate ieși cu autoturismul din cauza mașinilor parcate în fața porții. ”Am curaj să intru cu mașina în curte? Intru vineri, mai ies luni. Chem Poliția Locală să vină să-i amendeze!” Șoferii mă înjură”, se plânge piteșteanul.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Agenții prezenți astăzi la fața locului i-au aplicat șoferului care a parcat în fața curții piteșteanului o amendă de 250 de lei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu, ”sancțiunea a fost aplicată pentru blocarea accesului în curtea locuinței personale.”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90