Donaris 930 x 122

amenzi

Video. Tămbălău în apartament. Șase puști, prinși chefuind cu boxele la volum maxim

La sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii argeșeni, alături de celelalte instituții abilitate, au continuat seria acțiunilor de verificare a măsurilor de protecție sanitară impuse pe raza județului Argeș, în urma cărora au fost aplicate peste 70 de sancțiuni contravenționale, suma acestora depășind 30.000 de lei.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

„În noaptea de 23 spre 24 ianuarie, jandarmii argeșeni au fost sesizați despre faptul că, în cartierul Prundu din mun. Pitești, într-un apartament se ascultă muzică la volum maxim și se aud țipete. Ajunși la fața locului, jandarmii au încercat să ia legătura cu persoanele care se aflau în interior, dar fără succes. Au aflat de la vecini că apartamentul este închiriat și au solicitat proprietarului să le deschidă pentru a putea opri zgomotul. Într-un final, jandarmii au descoperit că în interior se aflau trei băieți și trei fete care petreceau”, precizează IJJ Argeș.

Toți șase au fost sancționați pentru tulburarea liniștii locatarilor și pentru că au organizat și participat la o petrecere privată. Mai mult de atât, două dintre tinere au fost sancționate și pentru refuzul de a se legitima în fața jandarmilor. În total au fost aplicate amenzi de 14500 de lei.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90