NOR CURIER 930X122

cercul militar

(VIDEO) SCHIMBARE ÎN PARCAREA DE LA CERCUL MILITAR

Schimbare în parcarea de la Cercul Militar. Primăria a mărit capacitatea parcării de la Cercul Militar, din Centru, parcare a municipalităţii învecinată cu parcarea privată a hotelului Muntenia. Parcarea a fost extinsă spre Strada Mare (pietonală), câştigându-se atât mai multe locuri de parcare, cât şi spațiu pentru circulația autovehiculelor.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu precizează pentru ePiteşti că au rezultat astfel 12 noi locuri de parcare.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Amintim că Primăria se află în conflict cu SC Muntenia SA, societate care deţine hotelul Muntenia, care a blocat accesul liber al maşinilor spre bulevardul Republicii prin parcarea de pe terenul său proprietate privată. Primăria a dat în judecată societatea pentru obținerea dreptului de servitute – acces, dar a făcut şi plângeri penale pentru o serie de construcții de pe terenul Muntenia în privinţa cărora reclamă că nu ar fi fost emise autorizații.

Cel mai recent scandal public între cele două părţi s-a consumat la sfârşitul lunii trecute. Amănunte şi imagini, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90