Donaris 930 x 122

gavana

(VIDEO) ȘCOALĂ DE 5 STELE ÎN PITEȘTI. O NOUĂ INVESTIȚIE

Școală de 5 stele în Pitești. O nouă investiție. La Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” din cartierul piteștean Găvana vor fi făcute în perioada următoare lucrări la reţeaua electrică.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Administraţia locală din Piteşti a finalizat procedura de achiziţie publică a lucrărilor de reabilitare a rețelei electrice din corpul B (vechiul corp de clădire). 266.877 de lei vor costa lucrările.

Şcoala a fost extinsă în cadrul unui program cu finanţare europeană, având dotări de ultimă oră în noile spaţii. Administraţia locală încearcă acum să aducă la acelaşi nivel şi vechile spaţii ale şcolii.

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

Unitatea de învățământ are sală de mese, sală de festivități și holuri moderne, pe care se află vestiarele elevilor.

Amintim că proiectul pentru reabilitareaa corpului vechi de clădire și extinderea corpului nou (C și D) a fost depus în anul 2008, lucrările demarând în 2013. Lucrările au fost finalizate în 2016, an în care s-a inaugurat noul corp de clădire (subiectul pe larg, AICI).

Costul investiției s-a ridicat la 4.300.000 de euro (5% din sumă a provenit de la bugetul local, iar restul au fost fonduri europene).

La Școala Gimnazială ”Matei Basarab” studiază în jur de 1.500 de elevi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90