Donaris 930 x 122

ion georgescu

(VIDEO) SPITAL MODERN ÎN ARGEȘ – VEZI CUM ARATĂ ACUM!

Cea mai importantă investiție publică de după 1989 din județul Argeș este noul spital care se construiește în Mioveni.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Primarul orașului, Ion Georgescu, a făcut astăzi, în conferință de presă, o prezentare a stadiului lucrărilor. De altfel, Primăria Mioveni prezintă periodic felul în care evoluează lucrările la spitalul foarte așteptat de argeșeni.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Finanțarea acestei investiții va fi prioritară și în anul 2018 pentru administrația Georgescu. “În acest moment, pentru 2018 nu am toți banii. Ultima variantă a Consiliului Local, dacă nu găsim alte soluții, este de a face un împrumut la o instituție financiară, la o bancă.”, a precizat Ion Georgescu în conferința de presă de sfârșit de an organizată la Primăria Mioveni.

Georgescu a mai informat că în viitorul nou spital vor lucra 355 de oameni (de la medici și asistente medicale până la personal tehnic).

Spitalul, amplasat în zona actualului Spital Orăşenesc „Sfântul Spiridon”, ar putea fi gata în toamna anului viitor (în octombrie-noiembrie 2018) și va funcționa la capacitate maximă începând din luna mai 2019. Amănunte despre viitorul nou spital din orașul Mioveni puteți citi AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90