NOR CURIER 930X122

cornel ionica

(VIDEO) STRADA LUI IONICĂ, DESZĂPEZITĂ ”LA NEGRU”. LA FEL E ȘI LA VOI?

Strada lui Ionică, deszăpezită ”la negru”. La fel e și la voi? Numeroși piteșteni s-au plâns că în oraș nu s-a deszăpezit corespunzător în aceste zile. Probleme au fost, în principal, în cartiere, utilajele de deszăpezire făcându-și cu greu loc pe străzile dintre blocuri.

Citiți și: Argeș. Incendiu devastator! O vilă a fost mistuită de flăcări

”În cartiere este imposibil să intri (n.r. cu utilajele de deszăpezire), mai ales noaptea.”, preciza primarul Cornel Ionică în ședința de Consiliu Local din această săptămână.

Ciudat sau nu, utilajele de deszăpezire nu au avut, însă, nicio problemă când au intrat pe străzile care trec pe lângă vila primarului. În timp ce străzile din împrejurimi sunt pline de zăpadă, la fel ca multe altele din Pitești, primarului i s-a făcut ”potecă”, inclusiv pe strada Aleea Virgil Tempeanu, până la ieșirea de pe strada Calea Drăgășani.

Citiți și: Pitești. Aproape 500.000 de euro pentru o vilă

Imaginile de mai jos ne-au fost trimise de un piteștean care locuiește nu departe de vila primarului Cornel Ionică. Potrivit acestuia, imaginile au fost filmate astăzi, în jurul prânzului.

”Strada pe care locuiește Ionică este curățată „la negru”. În alte zone nu se poate deszăpezi, pentru că nu oricine este primar! Rușine!”, spune piteșteanul.

Reamintim că ne puteți trimite sesizări prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, dar și pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90