930×122 CAPRA 5

soferi

Video: Tamponare stupidă în Piteşti. Doi şoferi s-au „încălecat” fiindcă au încurcat benzile

Tamponare stupidă în Piteşti. Este deja binecunoscut faptul că în oraş se circulă greu şi haotic, iar mulţi şoferi îşi pierd răbdarea în trafic. Din acest motiv, zilnic avem parte de evenimente rutiere care mai de care.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Ieri, de exemplu, la intersecţia dintre strada Smeurei cu bulevardul Republicii, doi conducători auto au fost implicaţi într-o tamponare stupidă. Un alt şofer a surprins momentul manevrelor celor doi şi impactul, cu ajutorul camerei video montate pe bordul autoturismului.

Înainte de tamponare, acesta a remarcat agitaţia celor doi. Din motive de confidenţialitate, discuţiile au fost eliminate la montaj (VIDEO).

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

 

 

În cazul primului şofer, acesta s-a încadrat greşit pe banda care obligă la stânga şi a trecut peste linia continuă, pe banda 2, chiar înainte de intersecţie, pentru a circula pe direcţia înainte. Celălalt s-a dovedit şi mai „deştept”: a virat stânga de pe banda 1 (menţionăm că în intersecţia cu pricina se practică foarte des această manevră, fiindcă nimeni nu se aşteaptă ca autotursimele de pe banda din mijloc să circule înainte, acest lucru fiind interzis prin marcajele evidente care, iată, nu prea se respectă).

Rezultatul a fost unul previzibil. Cele două maşini s-au tamponat, din fericire uşor.

Eco moto 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Meh spune:

    „Celalalt s-a dovedit si mai „destept”: a virat stanga de pe banda 3.” Stiti cine mai e „destept”? Ziaristul care crede ca banda 1 e banda 3.

  • Badea Mihai spune:

    Marcajele sunt cele care produc tot măcelul ala. Fac zilnic traseul asta și ești forțat sa mergi prost.
    Toți care coboară pe la Jandarmerie pe banda 1, sunt obligați de marcaje sa facă dreapta, asa ca le taie fața celor de pe banda doi care merg drept. În următoarea intersecție se întâmplă același lucru (cazul filmat al celui cu Opel astra. Dacă respecți marcajele din cele doua intersecții, coada va fi pana sus în Trivale, atât de prost e gândit totul. Când cobori, banda 1 este goala pana în intersecția cu Armand Călinescu, iar banda 2 este plina pana deadupra jandarmeriei, ca mulți știu ce se va întâmpla jos în intersecție.
    Imaginați-vă cum sunt cei care trec pentru prima data pe acolo sau foarte rar pe acolo.

    Ca să se circule corespunzător, Banda 1 de coborâre de la Jandarmerie trebuia sa meargă în fata ( pe actuala banda 2), lăsând o mica bretea sa faci dreapta pe intermitenta pe Armand Călinescu iar banda 2 actuala sa se înțepe în benzile 3 și 4 pentru cei care vor face stânga pe Republicii.
    Atunci ar fi totul logic, fără a tăia careva benzile.

    Am făcut sesizări pe acest subiect, niciun răspuns. Apoi ești luat la întrebări de ce te bagi prost/sau cu tupeu.

  • Gheghe petra spune:

    D-le Mah ești conducător auto?
    Și dacă nu ești , dar neaparat dacă ești conducător auto citește articolul 41 punctul 2 din legislația rutieră; reporterul are dreptate banda 1 este prima din dreapta

  • Meh spune:

    Catre Gheghe Petra: cand am scris comentariul, era “banda 3” in loc de “banda 1”, am si precizat. Am luat sala cu maxim de puncte, n-am nevoie de citesc niciun articol, stiu legea.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90